Clínica de Ponent

Des de 1948 al teu costat

La Clínica de Ponent està ubicada en el centre de la ciutat de Lleida, i ofereix totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques en un Centre que compta amb la més avançada tecnologia mèdica i un tracte personalitzat al pacient garantint la seva assistència sanitària.

Es va crear el 28 de juny del 1948 amb la inauguració de l’edifici del carrer General Yagüe i el 30 d’octubre de 1955 es va inaugurar l’actual Clínica situada a l’Avinguda Prat de la Riba, 79-81. A l’any 2013 s’ha portat a terme la remodelació de la façana principal, del hall d’entrada, de l’àrea d’urgències i d’una planta d’hospitalització.

Disposa de tres plantes d’hospitalització (totes les habitacions són individuals) per pacients d’especialitats mèdiques i quirúrgiques, servei d’urgències 7/24, 5 llits per semicrítics, 3 quiròfans i dos sales de part, gabinets per consultes externes i proves complementàries, radiologia convencional, TAC i RNM, laboratori d’anàlisis clíniques i anatomia patològica.

Coneixement i futur

La Clínica, compromesa amb la societat del territori, també realitza tasques de formació d’estudiants i té convenis amb la Universitat de Lleida, la Universitat de Vic i la Universitat Ramon Llull. D’aquesta manera participa en la formació dels llicenciats en ciències de la salut oferint pràctiques i docència de pregrau.

 

En bones mans

La Clínica de Ponent presta atenció als socis i mutualistes de les principals entitats d’assegurança lliure i també a pacients privats. Es un centre concertat amb el CatSalut (Servei Català de la Salut) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, formant part de la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP) i del SISCAT (Observatori del Sistema de Salut de Catalunya). A més, com a Centre hospitalari de titularitat privada, la nostra missió es prestar serveis sanitaris confortables, accessibles i eficaços, per millorar l’estat de la salut i la qualitat de vida de la població de la ciutat de Lleida així com de la resta de poblacions de la Franja de Ponent.