El Dr. Carles Gatius Tonda és el nou responsable de l’Àrea de Pediatria de Clínica de Ponent en substitució del Dr. Samaranch, que continuarà treballant al centre com a metge del servei.

El Dr. Gatius, que porta vinculat a la Clínica de Ponent des de l’any 1994, és Llicenciat en Medicina i Cirurgia i especialista en Pediatria per la Universitat de Barcelona. També va cursar el Màster d’Expert en Vacunes a la Universidad Complutense de Madrid.

El Dr. Gatius és membre de l’ Asociación Española de Pediatría de Atención Primaria  de l’Asociación Española de Pediatría (AEP), de la Societat Catalana de Pediatria i de la Societat Catalana de Pediatria d’Atenció Primària.

La unitat compta amb l’experiència de l’equip pediàtric format per el Dr. Anguera, el Dr. Gatius, el Dr. Gros, la Dra. Monente i el Dr. Samaranch, que acompanya  i atén al nen des del seu naixement fins a la majoria d’edat, oferint un servei mèdic d’alta qualitat a través del treball en equip i les més avançades tecnologies.

La seva àrea d’actuació compren l’acompanyament, juntament amb l’equip d’obstetrícia de la clínica, en el procés reproductiu humà, incloent així l’atenció del recent nascut.

El servei inclou Urgències Pediàtriques 24 hores, Neonatologia (la clínica disposa de dues incubadores), Hospitalització i Consulta ambulatòria de pediatria general i d’especialitats pediàtriques.